Medische haaroplossingen

Haaruitval is heel normaal; iedereen verliest gemiddeld vijftig tot honderd haren per dag. Bij verlies van meer dan honderdvijftig haren per dag spreken we van haarverlies. Haarverlies kan meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld verschillende vormen van Alopecia, chemotherapie of stress.

Wij raden aan om bij alle vormen van haarverlies eerst de huisarts te raadplegen.
Meestal word je doorverwezen naar een specialist die een diagnose stelt.

Vertrouw op
Haar

Haarverlies

Er zijn veel factoren die haaruitval kunnen veroorzaken bij zowel mannen als vrouwen. Door gebruik te maken van onderstaande links, lees je hier meer over.

Haarziekten >

Er zijn meerdere haarziekten waardoor het haar uitvalt. Ook zijn er andere factoren die haarverlies veroorzaken, denk hierbij aan stress of een andere aandoening.

Medicatie >

Verschillende medicatie kan leiden tot haarbeschadiging of haaruitval.

Verzekering & vergoeding

Als je in het bezit bent van een medische indicatie van jouw behandelend arts of specialist dan kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van jouw zorgverzekeraar. Bij aanschaf van een pruik of haarstuk heb je recht op een vergoeding van € 454,50 uit de basis verzekering. Ben je aanvullend verzekerd? Dan heb je recht op een hogere vergoeding.
 
De aanvraag voor een vergoeding werkt als volgt:
1. Je hebt een verwijsbrief van je behandelend arts voor een pruik/haarwerk/haarstuk.
2. Neem, tijdens je eerste afspraak, de verwijsbrief en je zorgverzekeringspasje mee.
3. Met de machtiging van de nota van je pruik/haarwerk kun je een vergoeding van jouw zorgverzekering krijgen.

Hoe je de vergoeding ontvangt is per zorgverzekeraar verschillend.
MG Hairconcept helpt je graag bij de declaratie van de kosten bij jouw zorgverzekeraar. Zowel voor als na het aanmeten van een haarwerk of pruik
kunnen wij jou ontzorgen. Wij zijn erkend lid van de Anko-vereniging, sectie haarwerken.

Vertrouw op haar

De producten van MG Hair Concept bieden bij alle vormen van haarverlies uitkomst. Al onze haarwerken en pruiken zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van echt haar. Daarnaast bieden wij als alternatief een mix van echt en synthetisch haar.

Levertijd confectie haarwerk per direct of twee werkdagen en levertijd maatwerk twaalf weken.

Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste bij jou past
MG Hair Concept helpt je graag bij dit hele proces; zowel voor als na het aanmeten van een haarwerk of pruik kunnen wij jou ontzorgen en heb je altijd te maken met een vertrouwd gezicht. Maak vrijblijvend een afspraak voor een (zieken)huisbezoek  . Of indien gewenst, kunnen wij natuurlijk ook bij je eigen kapper of bij MG Hair Concept afspreken. Het gaat erom waar jij je het prettigst bij voelt.

Contact Referenties


Wij werken o.a. met het merk

Finkers